Betingelser og vilkår

Alle vare i webshoppen er designet af Zoomfoto ApS og må om ingen omstændigheder kopieres, eller videre distribueres uden accept fra Zoomfoto ApS. Alt grafisk materiale, skitser, foto og video tilhører Zoomfoto ApS og må om ingen omstændigheder kopiers, deles, og dermed bruges andre steder til marketingsformål mv.

Bestiller du en designopgave i forbindelse med 3D-Print, CNC, CAD, Drone, Foto og Video fremsendes dokument til accept inden arbejdet påbegyndes. I nogle tilfælde skal der betales 50% forud for opgaven, alt afhængig af omfang i forhold til planlægning og oplæg.

Zoomfoto ApS er godkendt af Bygge- bolig og Trafikstyrelsen som droneoperatør med dispensation 1A og 1B ift. flyvning med Droner i tætbebyggede områder.

Betaling

Du kan i forbindelse med webshoppen betale med bankoverførsel eller MobilePay i forbindelse med afgivelse af din bestilling.

Fragt

3D-online – 3Dprint on demand sendes senest 5 dage efter ordre – oftest med 1-2 dage for lagervare. Varen sendes med (B-post)

Fragtpriser

Fragtprisen ses i indkøbskurven ifm. afgivelse af bestilling.
Fri fragt ved bestillinger over 250,-

Der kan ved internet kampagner udstedes xx-rabatkoder som kan udløse fri fragt.

Returret

Vare købt på Zoomfoto.dk  skal returneres indenfor 14 dage i ubrudt emballage.
Hvis du har nogen spørgsmål, så send venligst en mail på info@zoomfoto.dk

Persondatapolitik

Oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer ved afgivelse af ovennævnte oplysninger at vi kan kontakte dig pr. Mail eller SMS med informationer om din ordre. Når der indsamles personoplysninger via vores website, Sikre vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Alle data behandles iht. Persondataloven.

Opbevaring

Personoplysningerne registreres hos Zoomfoto ApS og opbevares i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10. Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for  altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht dine rettigheder som bruger. Zoomfoto.dk, 3D-onone.dk er SSL beskyttet i datatransmissionen, for at opnår bedst mulig sikkerhed under transmission af data. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk – hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondataoplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os ret til at opdatere/ændre nærværende retningslinier for håndtering af person-oplysninger. Bliver dette aktuelt rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på hjemmesiden.

Hvem har adgang til kundedata.

Direktøren for Zoomfoto ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på www.zoomfoto.dk er Carsten Poulsen, Stifter og ejer.

Tredjemand

Oplysninger afgivet til Zoomfoto.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuelt videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Indsigelse & indsigt

Som registreret hos Zoomfoto ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til Zoomfoto ApS via e-mail info@zoomfoto.dk

Klage

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@zoomfoto.dk. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. Dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens $58, stk.1.

Tvist

Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.

ODR

Pr. 15. februar 2016 får europæiske virksomheder give forbrugere en ny digital platform ODR. ODR skal gøre forbrugerklager over vare- og serviceydelser inden for EU lettere at håndtere. ODR stå for Online Dispute Resolution (online-klageløsning). For forbrugerne betyder dette, at de kan klage direkte til den europæiske virksomhed hvor der er handlet. Formålet med ODR platformen er at binde en masse klageinstanser sammen. Forbruger og virksomhed kan være i direkte kontakt med hinanden. Eksempelvis kan en dansk forbruger skrive sin klage på dansk direkte til feks.en italiensk virksomhed der er handlet med. Klagen maskinoversættes af EU’s egen oversættelsessoftware til italiensk og virksomheden modtager således klagen på deres modersmål.

EU’s OnlineDisputeResolution:

Er der noget galt med din ordre, modtagne vare, eller lever det ikke op til dine forventninger, venligst kontakt os så vi sammen finder en tilfredsstillende løsning. I henhold til loven skal vi henvise til flg. link – hvis ikke du ønsker at tale med os først; http://ec.europa.eu/consumers/odr/